Εισιτήρια

Τα εισιτήρια τα αγοράζετε μέσα απο την σελίδα μας e-tickets και κατα τη διάρκεια του ταξιδιού από τους εισπράκτορές μας, αφού επιβιβαστείτε και καθίσετε. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.Οσοι εχουν ηλεκτρονικά εισητηρια θα επιβιαβάζονται με προτεραιότητα

Η διαθεσιμότητα των θέσεων αυτη την περιοδο ειναι 80 ατομων σύμφωνα με τους κανόνες του υπουργείου για τον COVID-19 . O Κωνσταντής είναι το μεγαλύτερο καράβι της γραμμής με χωρητικότητα 187 θέσεων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορειται να αγορασετε ηλεκτρονικα για να εχετε προτεραιότητα και να έχετε εξασφαλισμένη την είσοδο σας στον Κωνσταντή.

Απο τον μηνά Ιούνιο και όλους τους καλοκαιρινους μήνες θα υπάρχει σε λειτουργιά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και θα μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας απο την επίσημη σελιδα μας.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6-11 ,ΑΜΕΑ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Τιμή εισιτηρίου/άτομο

κανονικό : 5,00€

Μειωμένο : 3,00€

Καρτα 10 διαδρομων

Κανονικό : 30,00€

Μειωμένο : 20,00€

Συμπληρώστε και τυπώστε το ερωτηματολόγιο για τον Covid 19 και έχετε το μαζί σας κατά την επιβίβαση